Hellende daken

Bij de bouw van een nieuwe woning is ook de keuze van het dak belangrijk. Uw dak zorgt immers niet alleen voor bescherming tegen weer en wind, maar ook voor de juiste uitstraling!

De meeste huizen in België hebben een hellend dak, en dat heeft zo zijn redenen. Hellende daken zijn namelijk:

  • in alle mogelijke vormen, materialen en maten te verkrijgen, en daardoor geschikt voor zowat elke architecturale stijl
  • zo goed als onderhoudsvrij
  • gemaakt om generaties lang mee te gaan
  • bijna altijd goedgekeurd bij de stedenbouwkundige dienst van uw gemeente of stad
  • ideaal om regenwater op te vangen: 95% van het regenwater dat erop valt kan gerecupereerd worden
  • makkelijk luchtdicht te maken

Voor een hellend dak zijn verschillende mogelijkheden wat de dakbedekking betreft: kleipannen, betonpannen, tegelpannen, leien… De keuze is groot en wij helpen u graag verder op weg! Ook de nodige afwerkingen in lood, zink of koper worden door ons verzorgd.

Ontdek hieronder enkele realisaties. Overtuigd? Contacteer ons voor een gratis offerte.

Sneldek

Granietgrijs

Pottelberg tegelpan Plato

Blauw gesmoord

Narvik Datura

Leizwart mat geglazuurd

Migeon Vauban

Natuurrood  

Brugse Pan

Blauwgrijs  

Aléonard Patrimoine

Aléonard Ponttigny mengeling  

Terreal

Sologne rouge flamme

Wat Mensen Over Ons Zeggen

Langs deze willen wij U laten weten dat wij uiterst tevreden zijn over jullie diensten, nadat jullie reeds de schuur en bijgebouw hadden gedekt, waren we ditmaal toe aan het woonhuis, eerst en vooral hebben jullie een prachtig lot oude boomse dakpannen en recuperatie leien kunnen aanbieden(goed aansluitende vorm), de werken verliepen vlot en de werkmannen waren punctueel en zeer vriendelijk.  De werken werden uitgevoerd volgens de afgesproken termijn. Zelfs toen wij bijkomende werk, zoals het leveren en plaatsen van een authentiek metalen dakraam, werd dit in dezelfde termijn mee geplaatst.  Na de werken werd de werf proper en net achtergelaten. Daarom wensen wij U en Uw team dan ook uitdrukkelijk te bedanken voor de uitgevoerde werken.

D. Willemyns

We werkten samen met ‘Tieltse Dakwerken’ voor de dakwerken voor onze hoeve. Voor de schuur en de woning. De werken werden volledig uitgevoerd volgens de gevraagde specificaties. Ook vriendelijke en nauwgezette medewerkers, goede opvolging! We zijn dan ook tevreden met de samenwerking en zouden deze firma dan ook willen aanraden aan onze kennissen.

H. Van Essche

Heeft u een vraag of wilt u een gratis, vrijblijvende offerte?